awesomesims

Senaste inläggen

Av Sophi och Henny-Penny - 19 februari 2013 13:45 

Soffia svarar:

Jag tycker nog Årstider eller Kvällsnöjen, vet igentligen inte varför...


Henning svarar:


Jag tycker nog Årstider eller Övernaturligt. Årstider för att det kommer väder, sjukdommar, årstider m.m Övernaturligt för att jag tycker att det innerhåller så SJUKT mycket!

 

 

ANNONS
Av Sophi och Henny-Penny - 18 februari 2013 19:45

  


Hej!

Nu kommer första dagen av våran 30 dagarsutmaning. 


Soffi svarar: 

Jag tycker mest om tjejsimmar, dels för att jag är tjej och för att det finns mycket snyggare kläder och hår till tjejsimmar. Men jag tycker att killsimmar är roliga att spela med.  


  Henning svarar:


Jag tycker som Soffi att tjejsimmar är roligare att göra men jag tycker att det är ungerfär lika roligt att spela med killsimmar som med tjejsimmar

 


 

En bild på en tjej!

 

 


ANNONS
Av Sophi och Henny-Penny - 17 februari 2013 10:45

Hej!

Vi har tänkt ha en 30 dagarsutmaning. Vi kanske kan glömma att göra det här någon dag men då gör vi två nästa dag!


Här kommer alla frågor:


Dag 1: Tjejsimmar eller killsimmar?

Dag 2: Vilket expantionspaket tyker du är bäst?

Dag 3: Bästa färdigheten?

Dag 4: Favorit hus i sunset?

Dag 5: Vilka expantionspaket har du? 

Dag 6: Syggast hus du någonsin bygt?

Dag 7: Vilket namn använder du oftast på simmar?

Dag 8: Hur skulle du själv se ut som sim?

Dag 9: Vad har du komit som högst i generationer?

Dag 10: Mod eller fusk?

Dag 11: Köpa eller bygga egna hus?

Dag 12: Vilka egenskaper använder du mäst?

Dag 13: Vilken låt på simliska är din favorit?

Dag 14: Favorit stad?

Dag 15: Snygg sim med dåliga egenskaper eller full sim med bra egenskaper?

Dag 16: Fota eller filma?

Dag 17: Fulaste simmen du någonsin gjort? 

Dag 18: Vilka egenskaper skulle du ha som sim?

Dag 19: Vad saknar du med sims 3?

Dag 20: Tråkigaste expationspaketet?

Dag 21: Vilka årstider i the sims 3 årstider gillar du mäst?

Dag 22: Varför startade ni en simsblogg?

Dag 23: Favorit sim genom tiderna?

Dag 24: Bästa simsbloggen?

Dag 25: Finast stad?

Dag 26: Har du mycket nerladdat?

Dag 27: Finns det någon egenskap du aldrig har använt? Varför har du aldrig använt den?

Dag 28: Ungefär hur många timmar i veckan spelar du sims?

Dag 29: Vilka expantionspaket vill du ha? Varför? 

Dag 30: Finaste klädderna i sims? 


Nästan alla frågor är tagna från Fanta! 


Hoppas ni gillar 30 dagarsutmaningen?! Nummer 1 kommer i morgon och både jag och hendran kommer att svara på frågorna och vi kommer säga vem som skriver vad. 

Av Sophi och Henny-Penny - 16 februari 2013 11:00

Hej!

Jag kommer berätta vad som hänt på våran legisy (hoppas jag stava rätt) en gång i vekan. I går när jag spelade såg jag att jag hade sagt fel, hon heter igentligen Eddie. Men för att det inte ska bli så förvirrat så får hon heta billy när jag berättar om henne. Nu har det gått en vecka sen sist så jag tänker ta och berätta lite vad som hänt nu. 


 


Billy hittade en kille som hade bra egenskaper ( i alla fal dom två som jag hal listat ut att han har) och deras stjärntecken passar ihop, perfekt! Han är desutom rätt så söt, i alla fall för att vara en datagjord sim. Dom snakade en stund tills dom blev vänner, sen behövde killen avdryta för att kräkas. Man ska inte vara med i ätertävlingen om man är mätt! Dagen efter blev dom pojkvänn och flickvänn!!!

 

Några dagar senare friade Billy till Christofer. Dagen efter hade dom ett privat brölopp, för jag årkade inte ha ett "vanligt" brölopp och dom hade inte råd med det! 

 

Nu när Christoffer har flyttat in kunde jag göra huset lite störe, nu behöver dom inte åka till t.ex gymet för att ducha! Det kan dom göra hemma istälett! Fast dom behöver fortfarande en spis, så nu äter dom bara flingor och mackor.  

Jag behöver inte säga vad dom gör här.....

Men Dagen efter börgade billy må jätte illa så jag tror hon är gravid! 


Det är så långta jag har hunit spela sen senaste inlägget om billy, men nästa vecka berättar jag mer! 

/soffi!
Av Sophi och Henny-Penny - 11 februari 2013 06:00

Hej

Här kommer kära dagbok del tre, som kommer att vara den sista delen av min lilla minisaga. 


Måndag:


 

Hej!    

Jag har tänkt mycket på brevet jag fick. Försökt förstå mig på Holly, varför flyttade hon? Var inte det lite överdrivet? hade jag varit så taskig? Jag gick i alla fall fram till Malkolm i dag och frågade hur det var med honnom. "Bra" sa han stirrade på mig och gick sin väg. Aj, det gör ont bara jag tänker på hans min, kall, elak. 


Onsdag:

 Hej

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, flera gånger har jag försökt prata med Malkolm, försökt säga att jag gillar honnom men han lyssnar aldrig, jag är bara luft eller kanske ett iriterande bi som surrar omkring honnom. 


Torsdag:

 

Kära dagbok

Jag fick ett sms från Holly idag, hon frågad hur Malkolm måde om han var lädsen eller ej. Om jag hade hålt mig till saningen skulle jag nog ha skrivit: Malkolm mår jätte dålig, kan du inte komma tillbaka?

Men jag ville inte att Holly skulle tro att jag behövde henne (även fast jag gör det) så istället skrev jag: Malkolm mår

jätte bra! Han och jag är ihop nu och han säger att jag är jatte bra på att kyssas och att du inte alls var det.

Jag kanske jög lite mycket?


Fredag:

 

Hej

I dag fick jag ett brev från Hollys föräldrar, jag förstod först inte någnting men efter att ha läst om brevet några gonger förstod jag plötsligt. 

Hej

Vi är väldigt lädsna just nu, och även om du och Holly har bråkat så hoppas jag att du förstår. Holly är död, vi vet inte hur hon dog, men polisen tror att hon tog självmord. Vad skulle få vår lilla dotter att göra något sådant?

/Stella och Hans.


 

Efter hollys död har jag börgat tänka lite mer på vad Malkolm tycker, han kanske inte käner likadant för mig? Han kanske älskade Holly och inte mig? Jag har börgat förstå att jag inte kan få alla jag vill. Malkolm och Holly gillade varandra, därför var dom ihop, Malkolm gillade inte mig därför var vi inte ihop.

 

Kärlek är krångligt, hur man en gör så är det alltid någon som blir lädsen, i det här fallet var det jag. Malkolm och jag är nu vänner istället. Han berättar alltid om Holly, hur hon var och att han saknar henne. Jag saknar också holly, varge nat ligger jag vaken och tänker på henne. Det är mitt fel att hon är borta, mitt, mitt, mitt, tänker jag. antagligen kommer jag alldrig glömma att det var mit fel att min kommpis dog.   

Av Sophi och Henny-Penny - 9 februari 2013 09:15

Hej!

Nu när jag berättar om billy skriver jag liksom i detalj precis vad hon gjorde men så kommer jag inte att skriva i fortsättningen utan jag kommer nog skriva en gång i veckan vad som har hänt under dom 7 dagarna. Här kommer nu lite om vad Billy har gjort:


   

Jag börgade  med att köpa den största tomten och gjorde världens minsta hus på den. Tapeten och golvet kåstade ingenting. Stakars billie hon har ju inte ens en allt man behöver!

 

Sedan gick hon för att skaffa jobb, som forskare. Efter som det var bar betalt och jag kunde inte komma på något annat åt henne.

 

Det andra steget var att skaffa Billy en man. Eftersom hon inte har en dator hemma gick hon till bibilioteket för att se om hon kunde hita någon via onlinedejting. Kanske lite tidigt att skaffa en man första dagen men jag hade inget att göra och att hitta någon man gillar kan ta tid, fast redan efter några minuter hittade billie en kille hon gillade. jag har faktist ingen aning om han är singel eller inte...

Efter bara 1 sims timmar blev billy hungrig och hon blev tvungen att åka hem, sätta sig på sin toalett och äta flingor, som jag sedan fick ställa ut eftersom dom skulle börga lukta. Snart kommer hon ha fem tusen ilaluktande talrikar på tomten.

Zzzzzzz Billy gick och la sig......

 

...och vaknade sedan upp på morgonen. Hon var hungrig occh gick och tog sig en macka, nu har jag två illaluktande talrikar på tomten. Trevligt!

 

Samåkningsbilen tutade utanför huset och det var dax att gå till jobet för första gången. Men ser ni hennes fresyr! den är ju helt ändrad! dåligt!

 

Det är jätte jobbigt när man bara har en sim och den är på jobbet, man får vänta jätte länge. Men när hon äntligen var klar på jobbet gick hon raka vägen till bibilioteket för att se om hon hade råt några nya medelanden, och det hadde hon. Ett var lite mystiskt det var typ en gammal gubbe som sa: "Billy... vilket inter sant namn, du kan berätta mer medans vi hånglar" Blä!


 

Helt plötsligt börgade det komma gröna ånger från Billy så hon stack till gymet och dushade. Sedan kom jag på att hon borde lära känna killen hon olindejtade med lite bättre så jag ringde upp honom och dom småpratade en liten stund. Sedan skikade hon ett litet kärleksbrev till honnom! Så guligt! Fast jag tror killen har egenskapen oflörtig så jag vet inte riktigt hur han kommer att reagera... 


/soffi! 

Av Sophi och Henny-Penny - 7 februari 2013 19:13

Hej!

Updateringen är dålig, jag vet! Men det kommer bli mäst inlägg på helgerna eftersom vi har tid över att göra andra saker en läxor då. Hoppas bara att ni nte slutar läsa denna lilla sims blogg.


I dag gjorde jag en sim som jag har tänkt ska vara en legisy som ni ska få följa till generation tio (fast så långt kommer jag nog inte årka att skriva om den) här kommer i alla fall lite fakta om Billy, som simmen heter. 


Vardagskläder:

 

Hår: Nerladdat

Glasögon: Nerladat

Tröja och byxor: Nerladdat

Strumpbyxor: Grundspelet

Skor: nerladdat


Fin kläder:

 

Hår: nerladdat

Glasögon: nerladdat

Klänning: Rampljuset

Skor: Grundsplet


Pjamas:

 

Hår: Nerladdat

Pjamas: Grundspelet


Idrotskläder:

 

Hår: Nerladdat

Glasögon: nerladdat

Tröja: Kvälsnöjen

Byxor: Grundspelet

Skor: Grundspelet


Badkläder:

 

Hår: Nerladdat

Badkläder: Kvällsnöjen


Ytekläder:

 

Hår: Nerladdat

Glasögon: Nerladdat

Jaka: Årstider

Byxor: Årstider

Vantar: Årstider

Skor: Årstider


Billy har egenskaperna Bokmal, Hetlevrad, Klumpig, tankesprid och lätt inponerad. Några av minna favorit egenskaper, men inte alla. I mårgon så kommer mer om billy och så ska ni få följa henne och hennes barn och deras barn och deras barn och deras barn....


                                    /soffi!Av Sophi och Henny-Penny - 1 februari 2013 18:06

Här kommer andra delen av vår nya minisaga! Hoppas ni gillar den...


MÅNDAG:

 

Hej Dagbok! 

Jag märker hur lädsen Holly blir, när jag sägger allt dåligt om henne. Hon lägger huvet på sne och ser bedjande på mig, det är som om hon försöker säga "snälla! kan du inte sluta". Jag blir tvungen att tänka jätte mycket på min andning för att jag inte ska falla ihop, svimma.


TORSDAG:

 

Hej!

Holly har inte varit i skolan på länge, undra om hon är sjuk? Desutom har det hänt något med Malkolm, han har blivit tyst, pratar inte. Han drar sig liksom undan istället för att käfta imot när lärare skriker åt honnom, vilket dom gör väldigt ofta. Nu kanske jag kan prata med honnom?, när han inte har minst tio killar hängande efter sig. Jag kanske till och med får ett svar?FREDAG:

 


Hej igen!

Jag börgar faktiskt bli orolig! Jag har smsat Holly minst tio gånger utan att få svar! Ingen värkar veta var hon är, eller varför hon är borta. Ska jag gå hem till hänne och låsas som om fröken bätt mig gå med läxorna till henne? annars kommer hon ju bara bli arg och spåtta ur sig kommentarer som "vad gör fru jobbig i mitt hus?" Så kan hon väll inte säga om jag kommer med läxorna? Eller? Jag får se imorgon hur jag gör, nu måste jag värkligen sova.


LÖRDAG:

 

Hejsan...

Jag gick hem till Holly idag, ingen öppnade. Men dörren var inte låst så jag klev in, i ett hus fult av flyttkartonger! Skulle hon flytta? På en av flyttkartongerna låg ett berv, ovanpå stod mitt namn,Meja, med Hollys välbekanta stil.

Hej meja

Vi har viserligen bråkat men jag vet att du kommer att söka efter mig här. Så gör vänner. Jag stod inte ut med dinna komentarer och elaka blickar. Jag berättade för minna föräldar och dom förstod precis. "Vi kan flytta om du vill" sa dom. Detta betyder att jag inte är ihop men Malkom länger, men efter vad du gjort tror jag att dinna changser på honnom (som var väldigt små redan från börgan) inte är så stora, rättare sagt så kommer nog han att avchy (Och hur fan stavas det?) dig.

/Holly

Och vad ska det betyda???

 

  

Presentation

Fråga mig

23 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kommentarsregler

Det är jättekul ifall du kommenterar! Men tänk på dessa saker:

1. Skriv inte samma kommentar mer än en gång.

2. Var snäll mot alla.

3. Gör inte reklam för din eller någon annans blogg/hemsida!

4. Skriv inte frågor i kommentarerna om de inte handlar om inlägget/dess ämne. Resten av frågorna får ni ställa i frågerutan.

5. Det är okej att skriva svordomar, bara de inte är mot någon annan på ett dåligt sätt.

 

Kommentarer som bryter mot reglerna tas oftast bort!

Senaste inläggen

Omröstning

Vill du att det kommer ett Sims 4?
 JA!!!
 Ja det går väll bra...
 Kanske, kanske inte
 Nej nu när jag har spenderat så mycket pengar på 3:an
 NEJ
 Jag vet inte

En flickas bästa vän

Sagan om Rose oc hennes hund Lasse:D 

Följ bloggen

Följ awesomesims med Blogkeen
Följ awesomesims med Bloglovin'

Besöksstatistik

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2013
>>>

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se